VOKSEN DATING
Velkommen til en verden af frække oplevelser

Sex ting der tænder

Renlighed

Der er ingen der tænder på skidt. Lysten forsvinder straks hvis der breder sig en lugt af uvasket mis når trussen ryger eller hvis nakkeosten falder af i flager når forhuden trækkes tilbage. Den del er der sikkert ingen der er uenige i. Men de små ting som svedlugt fra armhulerne eller sorte negle påvirker også vores lyst til sex. Så har du planer om at forføre din partner eller date så sørg for at være ren. Tag et bad, fjern lidt kropshår, rens og klip neglene og tag lidt dejlig duft på. Og nu vi er ved de gode dufte så lad vær med at overgør det. Der er heller ingen der bryder sig om at blive kvalt i for meget parfume/aftershave.

Udseendet

Det lyder overfladisk at sige at man tænder på udseendet. Vi vil jo alle gerne være ordentlige mennesker der kun ser mennesket inde bag det ydre. Vores øjne kan dog ikke snydes, de har direkte forbindelse til vores hjerne og udseendet er det første indtryk vores hjerner får når vi møder en sexpartner. Heldigvis er der ingen standart for hvordan vi synes vores partner skal se ud. Så det handler ikke om at vi alle skal være ens. Man ser nu engang ud som man gør, men der er ingen grundt til ikke at gøre sit ypperste for at det første indtryk bliver så godt som muligt. Sørg for at tøjet er rent og pænt. Stryg skjorten eller blusen og sørg for at tøjet passer dig. Bukserne skal passe om enden og hverken være for løse eller for stramme. Det samme gælder skjorter og bluser. Ikke nok med at førstehåndindtrykket bliver bedre så viser ordentlig påklædning også at man har gjort sig umage og vil partneren.

Omgivelserne

Selvom daten forgår på en cafe er planen jo at i på et tidspunkt skal trække jer tilbage til lidt mere private omgivelser. Så få nu ryddet op. Om det er bilen, campingvognen eller soveværelset er lige meget bare der er ryddet op, rent og pænt. Fjern nu den gamle pose fra sidste måltid fastfood. De beskidte boxershorts skal i snavsetøjskurven. Sengetøjet skal være rent og dufte godt og der skal ikke være fyldt med snavs. Brug det gamle tricks med lige at spraye lidt Ajax ud i rummet og nej Wonderbaum lugter ikke godt.

Opførslen

Selvom i allerede har aftalt at i skal have sex sammen er der ingen der kan lide at føle sig taget for givet. Så drop rollen som macho manden der brøler som en brunstig tyr mens du laver propellen eller amazonkvinden det kaster sig frådende over mandens bælte mens brysterne svinger vildt. Tal lidt sammen først, giv lidt komplimenter og lær hinanden lidt at kende først.

Stemningen

Tænd lidt lys, åben en flaske vin, sæt lidt lækkert musik på og dæmp lyset. Sæt stemningen i hjemmet og i skal nok begge hurtigt komme i den rette stemning.

Tryghed

Den nok vigtigste ting er at i er trygge ved hinanden. Hav aftalt spillereglerne på forhånd. Hvad skal der forgå og hvordan, skal i have et stopord, er der ting der er forbudte osv. Hvis man ikke er tryg kan man ikke slappe af og kan man ikke slappe af kan man ikke nyde oplevelsen til fulde.
Om Erox.dk
Email: [email protected]
CVR-nr: 32 26 98 18
Erox.dk ejes af
Cyberfusion ApS
Lundborgvej 13A, 1. sal
8800 Viborg
Telefon: 71 99 94 41 ( ikke til support )