VOKSEN DATING
Velkommen til en verden af frække oplevelser

Dating

Er du single og søger en partner på nettet? Og er du ikke helt klar over hvad spillereglerne er? Så vil du her få et lille indblik i de typiske ting, som du eventuelt kunne have spørgsmål til.

Der findes flere forskellige sider man kan lave en bruger på, og hvilken du vælger, afhænger af hvad du søger. Mange sider i dag er efter faktorer, så som: alder, uddannelse, single forældre, og om man kun søger sexpartnere. Ud fra disse, kan du så frit vælge hvad der passer bedst til din søgen. Nogle sider tilbyder to forskellige typer brugere, den gratis eller VIP, som kan købes for en lille sum penge. Andre sider kan kun anvendes ved månedlig indbetaling. Det siges ofte at betalingssiderne er de mest seriøse, men hvis du er i tvivl om hvad du skal vælge, og om dating er dig, så vælg den gratis version først. Derfra kan du så se om du kunne have lyst til at udvide din søgning, ved at betale for diverse services.

Når du så har oprettet dig som bruger på en dating side, gælder det om at sælge sig selv bedst muligt. Det gøres typisk ved at skrive en god profiltekst, så potentielle partnere kan læse hvem du er. Tilføj et billede - det giver større chance for respons. Det er synet der påvirker ens valg. Når du så har oprettet og redigeret din profil, kan du gå i gang med søgning af din potentielle partner. På siderne kan du søge på forskellige kriterier, hvilket gør, at du ikke skal igennem samtlige profiler på siden. Her har du mulighed for at vælge alder, bopælskommune/region, og meget mere.

Du kan selv tage kontakt til en person, men du kan også vælge at vente på, at andre kontakter dig. Dette gøres via sidernes beskedsystemer, hvor du kan læse dem ligesom et brev/mail. Det næste er så, om du vil svare på personens besked, og personen er din type. Vælger du at svare på en besked, så er det om at være åben og realistisk, så personen kan få et billede af hvem du er. Forsøg at komme på bølgelængde med hinanden. Prøv at ramme stilen i din partners profil i det svar, du skriver til vedkommende. Når du så kommer dertil at personen evt. er et godt match, så kan man fortsætte ens beskeder med flirt og seksuelle undertoner. Ved skriftlig flirten er det næsten uundgåeligt, at der opstår misforståelser, som normalt ville være undgået i en almindelig konversation. Spørg altså hellere en gang for meget end for lidt, hvis du vel at mærke er oprigtigt interesseret, men faktisk ikke helt forstod sammenhængen.

Når du er nået så langt, er det måske tid til at høre din partners stemme. Det kribler måske allerede i maven ved tanken om at snakke med vedkommende. Jamen så er tiden kommet til næste trin i din datingverden - Spørg din partner på en pæn måde, og opnå det opkald, så i kan få en kort snak. En kort snak kan blive til mange lange samtaler. Den dag i bliver træt af samtaler over telefonen eller webchat, så er tiden inde til at mødes og måske føre forholdet videre. På vores side er der rig mulighed for flere forskellige slags dating – du vælger selv.

Du ønskes en rigtig god fornøjelse.
Om Erox.dk
Email: [email protected]
CVR-nr: 32 26 98 18
Erox.dk ejes af
Cyberfusion ApS
Lundborgvej 13A, 1. sal
8800 Viborg
Telefon: 71 99 94 41 ( ikke til support )