VOKSEN DATING
Velkommen til en verden af frække oplevelser

Affære

At have en affære er et stort tabu i Danmark og noget vi helst skal lade som om ikke finder sted. Men sandheden er at masser af mennesker har forhold uden for deres ægteskab hver dag. En undersøgelse Wilke har foretaget for nyhedsbureauet Newspaq viser at hver 3. dansker har været utro. Nogle par har en aftale om at det er okay at have en affære. Måske det skal være en ”hemmelighed” hvor partneren ved det sker, men ikke med hvem eller hvornår. Andre er helt åbne omkring det og snakker åbent om forholdet. I nogle forhold har begge partnere en affære, måske uden viden om den andens aktiviteter. En affære er karakteriseret ved at være et intens kortvarigt forhold med fokus på tilfredsstillelse af lyster. Nogle vælger en affære for at få noget hed sex uden forpligtelser. Det kan være manden er blevet kedelig i sengen. Måske konen ikke gider sex mere, men manden har stadig et behov. Måske trænger man til at føle sig attrået på ny, efter at ens parforhold er blevet en rutine.

Hemmeligheden

Skal dit udenomsægteskabelige forhold holdes hemmeligt skal du tænke over din opførsel. Lad vær med at få dårlig samvittighed, og prøve at gør op for det ved at komme med gaver eller give din faste partner øget opmærksomhed. Gør du dette bliver dit sidespring hurtigt opdaget. Sørg for at tage et bad efter sex med din 2. partner, så du ikke kommer hjem og oser af erotik og en andens sved. Hav en god grund til pludselig at bruge mere tid udenfor hjemmet uden din partner. Måske skal du opfinde en ny hobby, men gør det troværdigt. Det virker ikke at sige at du bygger modelskibe, men du kommer aldrig hjem med nogle skibe. Brug beskyttelse, det er så frygtelig afslørende hvis du pludselig smitter din faste partner med en kønssygdom Skal du bruge nogle penge på din affære, enten til gaver eller hotel og middag. Så brug altid kontanter og smid kvitteringen væk. Jeres kommunikation skal heller ikke foregå via din mobiltelefon. Køb evt. en telefon med taletidskort og gem den på kontoret. Gør det klart overfor din affæreparter at det aldrig kan blive til mere end et midlertidigt forhold. En forsmået partner kan nemt ødelægge dit faste forhold ved at sladre for at prøve at få dig for sig selv.

Konsekvensen

Overvej konsekvenserne af dit sidespring Er det værd at miste din faste partener for et par timers sjov på lagnerne? Eller hvad nu hvis din partner er helt okay med din affære, kan du håndtere det? Måske vil din partner også have lov til at finde en anden til lidt lummer leg. En overset konsekvens er at du forelsker dig i dit sidespring. Er du klar til det? Er dit sidespring klar til det? Det er ikke kun din faste partner der kan blive såret, men også dig og den 3. part.

Historien

affære, sidespring, anden partner, hemmelig elsker, elskerinde. Ordene er mange, men alle sammen beskriver de det ikke at være monogam. Gennem tiden har det være mere eller mindre accepteret, men det er altid forgået. Inden opfindelsen af ægteskabet havde vi som mennesker tit flere partnere og skiftede mellem partnere alt efter humør og lyst. Det var helt okay at have flere partnere, men det var også accepteret kun at have en. Senere var det ikke noget man talte om, men det var forventeligt at de rige/ adlen havde andre partnere end dem de var gift med. Man blev gift af praktiske grunde i planlagte ægteskaber, der intet havde med lyst eller kærlighed at gøre. Så adelsmænd og kvinder havde elskere. De skulle bare først gøre deres pligt og sørge for en arving til rigdommene. I andre dele af verden havde de rige mænd et helt harem af forskellige kvinder som kæmpede om at vinde mandens gunst og få lov til at dele hans seng med ham. I østen fandtes der konkubiner. De Var hverken koner eller elskerinder. Manden var forpligtet til at tage sig af dem også selvom han ikke længere havde et seksuelt forhold til dem. I Danmark i middelalderen havde vi et begreb tilsvarende en konkubine. Vi kaldte disse kvinder for Friller. De og deres børn var anerkendt som mandens anden partner, men konen var den der kom først og det var konens børn der arvede titler og jord.

Søgningen

Har du fået lyst til at få en elsker? På erox kan du nemt og bekvemt finde dig en partner som du kan starte et forhold med. Du kan være 100% anonym og dine oplysninger vil ikke blive videregivet til andre. Her er ingen fordømmende fingre, men åbenhed om at vores behov er forskellige og der skal være plads til alle lyster, så længe de holder sig indenfor lovens rammer. Og heldigvis kan man ikke blive dømt for utroskab i dagens Danmark.
Om Erox.dk
Email: webmaster@erox.dk
CVR-nr: 32 26 98 18
Erox.dk ejes af
Cyberfusion ApS
Lundborgvej 13A, 1. sal
8800 Viborg
Telefon: 71 99 94 41 ( ikke til support )