VOKSEN DATING
Velkommen til en verden af frække oplevelser

Sexpartner

En sexpartner er som ordet siger en anden person som man dyrker sex med. er man i et fast forhold har man en partner man dyrker sex med, med mindre man selvfølgelig har en affære eller svinger. Man kan også vælge at have en god ven, som man bare dyrker sex med når lysten er der, men uden dybere følelser. Dette kaldes ofte for en bolleven. Gør det klart hvad du søger til dine seksuelle oplevelser. Skal det være lige på og hårdt uden romantik og udenomssnak, så ladet dette fremgå tydeligt af din søgning og ligeså hvis du søger romantikken og kærligheden. Skal din søgning udmunde i et fast forhold, skal i være 3 i sengen og skal i ses igen? En klar og tydelig beskrivelse af hvad du søger, gør at du nemt og hurtigt finder den rette sexpartner til dine erotiske oplevelser.

Mødet

Inden du mødes med din nye Sexpartner er det vigtigt at I har afstemt forventningerne. Der er ikke noget værre at åbne døren og så står der en kvinde klædt helt i latex, når du i virkeligheden tænder på blondeundertøj og en flot kjole. Ligeså når I kommer til lagenlegen. Vær enige om spillets regler brug tid på at snakke om jeres lyster, hvad der tænder og hvad der slukker. Hvad er tilladt og hvad er helt forbudt?

Søgningen

Der er mange steder hvor du kan møde din kommende sexpartner. Det kan være du har en ven som kender en der er ”et godt match” for dig. Du kan møde en på dit arbejde, men hold dig nu fra chefen, det ender alt for tit galt. Måske du støder på en i supermarkedet, her er det vigtigt at du virkelig for afstemt forventningerne, for måske mente hun virkelig at, i bare skulle drikke kaffe, eller han samler vitterligt på frimærker og vil bare gerne vise dem frem. Og så er det altså for akavet allerede at have smidt kludene inden realiteterne går op for dig. Der er også den klassiske metode hvor du går i byen og møder en. Her bliver aftenen ofte meget våd og i er begge godt fulde inden i når hjem på sengekanten. Det er ikke fremmende for præstationen og kommunikationen mellem jer og ender ofte med 2 utilfredsstillede mennesker, som næste morgen ikke kan huske hinandens navne og hvorfor det lige var at I skulle gå hjem sammen. En swingerklub kan også fungere som et mødested for din fremtidige sexpartner. I swingerklubben er der ingen tvivl om hvad jeres møde måske kan ende ud i. Der er dog den mulighed at du vil føle dig for presset, for nu er du jo i klubben, så må du da også være villig til sex. Det bedste sted at finde din fremtidige sexpartner er helt sikkert på en sexdatingside. Her kan du i ro og mag surfe rundt og se profilerne og finde den partner der passer lige til dine ønsker. I kan skrive sammen inden mødet og få styr på alle detaljerne inden i mødes. I kan holde et stævnemøde på chatten og se hinanden an og mærke om der er den rette kemi inden i får forventningerne op til hinanden.

Efterspillet

En sidste ting der skal huskes på når man har fundet sin nye elsker er hvad der skal ske efter sexen. Skal i være kærester, eller er i kun sammen for at få tilfredsstillet jeres lyster. Slutter i af med en middag, eller en øl i sofaen. Vær tydelig i dine forventninger til efterspillet, så der ikke her kommer ubehagelige overraskelser.
Om Erox.dk
Email: [email protected]
CVR-nr: 32 26 98 18
Erox.dk ejes af
Cyberfusion ApS
Lundborgvej 13A, 1. sal
8800 Viborg
Telefon: 71 99 94 41 ( ikke til support )